Політика конфиденційності

Політика конфиденційності

Загальна інформація

У даній політиці конфіденційності (далі – «Політика») роз’яснюється, які види даних можуть бути зібрані та зберігатися на нашому вебсайті, а також яким чином може використовуватися та надаватися інформація.

При складанні даної Політики, ми керувалися Конституцією України, Законом України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від 01.06.2010 року, Генеральним регламентом про захист даних (ЄС) 2016/679 від 27.04.2016 року (EU General Data Protection Regulation) та іншими нормативно-правовими документами України.

Дана політика є невід’ємною частиною угоди між користувачем та адміністрацією вебсайту та застосовується по відношенню до всіх введених Вами персональних даних.

Мета даної Політики полягає в тому, щоб повідомити Вам, які конкретно персональні дані ми збираємо та в яких цілях ми їх використовуємо або можемо використати.

Термін «персональні дані» означає відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована (конкретні ідентифікатори наведено в розділі «Збирання та використання персональних даних»).

Адміністрацією вебсайту є АМСФЗ (далі – ми, нас, нами, нашому).

Опрацювання персональних даних включає ряд заходів, зокрема: збирання, накопичення та зберігання, поширення, видалення або знищення.

Підставами для обробки персональних даних є:

1) згода суб’єкта персональних даних на обробку його персональних даних;

2) дозвіл на обробку персональних даних, наданий володільцю персональних даних відповідно до закону «Про захист персональних даних» виключно для здійснення його повноважень;

3) укладення та виконання правочину, стороною якого є суб’єкт персональних даних або який укладено на користь суб’єкта персональних даних чи для здійснення заходів, що передують укладенню правочину на вимогу суб’єкта персональних даних;

4) захист життєво важливих інтересів суб’єкта персональних даних;

5) необхідність виконання обов’язку володільця персональних даних, який передбачений законом «Про захист персональних даних»;

6) необхідність захисту законних інтересів володільця персональних даних або третьої особи, якій передаються персональні дані, крім випадків, коли потреби захисту основоположних прав і свобод суб’єкта персональних даних у зв’язку з обробкою його даних переважають такі інтереси.

Збирання та використання персональних даних

Для користування вебсайтом Ви не зобов’язані надавати будь-які свої персональні дані, відповідно Ви жодним чином не ідентифікуєтесь. Однак, для можливості використання повного функціоналу вебсайту вам необхідно буде вказати персональні дані при реєстрації на навчальну програму, замовленні послуг тощо.

Функціонал, який буде доступний Вам без вказання персональних даних:

  1. можливість ознайомлюватися зі всіма навчальними програмами;
  2. перегляд безкоштовних публікацій на вебсайті: статті; новини; публікації;
  3. перегляд інформаційних сторінок вебсайту;.

Збір персональних даних на вебсайті проводиться виключно на добровільних засадах при реєстрації на навчальну програму чи замовленні послуги. Така інформація може охоплювати, зокрема: ПІБ, телефон, електронну пошту, місце роботи, посаду, код ЄДРПОУ (ІПН), юридичну адресу та найменування платника, сферу інтересів.

Ми починаємо обробку Ваших персональних даних одразу після реєстрації на нашому вебсайті. До таких даних відноситься вся інформація, яку Ви вказали при реєстрації.

Ми залишаємо за собою право встановлювати вимоги до обов’язкового складу персональних даних, які Ви вводите при реєстрації на вебсайті. Всі інші дані вводяться Вами на власний розсуд.

Ми не здійснюємо збір та обробку персональних даних, що стосуються расового чи етнічного походження, політичних чи релігійних переконань, членства в політичних партіях і професійних організаціях, осудження, щодо умовного покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних чи генетичних даних.

Розкриття та передача персональних даних третім сторонам

Ми не передаємо і не розголошуємо отримані персональні дані третім сторонам без Вашої згоди, за винятком таких випадків, коли це може знадобитися при організації та проведенні заходів (тільки при організації та проведенні заходів) та відповідно до вимог чинного законодавства, в тому числі:

  • для надання інформації на підставі мотивованого запиту уповноважених державних органів;
  • для дотримання законів, нормативно-правових актів, виконання рішень суду;
  • для виявлення або перешкоджання шахрайству;
  • для усунення технічних несправностей у роботі вебсайту.

Ми можемо передати Ваші персональні дані третім сторонам тільки за умови Вашої письмової згоди та на основі укладеного договору із третіми сторонами, при цьому в договорі обов’язково повинно бути прописано про нерозголошення персональних даних та збереження конфіденційності.

Інформаційна безпека та відстеження.

Ми збираємо та обробляємо персональні дані, отримані при реєстрації, виключно з метою надання відповідних послуг. Ми докладаємо максимум зусиль для збереження конфіденційності та захисту введених Вами даних під час реєстрації у ході своєї діяльності. Доступ до таких даних обмежується. Крім того запроваджуються процедури для захисту даних від стороннього втручання, втрати та невідповідного використання.

Ми не збираємо та не обробляємо персональні дані, які Ви вводите при реєстрації для відстеження Вашої діяльності, а також для розповсюдження або продажу стороннім компаніям.

Захист персональних даних дітей

Ми розуміємо важливість захисту персональних даних дітей в глобальній мережі «інтернет», тому наш вебсайт не призначений для користування дітьми, які не досягли 18-річного віку. Ми не проводимо навмисного збору, обробки чи зберігання персональних даних осіб, які не досягли 18-річного віку.

Авторські права

Авторські права на матеріали, розміщені на вебсайті, належать адміністрації вебсайту, а також окремим власникам (авторам), якщо їх авторство зазначено в матеріалі (в т.ч. шляхом гіперпосилання на джерело). Порушення авторських прав тягне за собою відповідальність, що передбачена чинним законодавством України.

Матеріали, що розміщені на вебсайті, можуть бути використані третіми особами, за умови їх використання виключно в некомерційних цілях, а також із зазначенням на початку матеріалу гіперпосилання на джерело та автора (за наявності).

Відповідальність за достовірність розміщених матеріалів несуть фізичні та юридичні особи, які являються авторами цих матеріалів.

Соціальні мережі

Ми активно використовуємо соціальні мережі для розповсюдження інформації про нашу компанію та послуги, які ми надаємо. Ми не несемо відповідальності за розміщення Вами будь-яких персональних даних в соціальних мережах та/або їх використання іншими користувачами, внаслідок такого розміщення.

На вебсайті можуть бути розміщені посилання на сторінки у соціальних мережах третіх сторін. Таке посилання не повинно розглядатися Вами як підтримка нами цих третіх сторін або підтримка цими третіми сторонами нас. Ми радимо, перш ніж надавати будь-які персональні дані третім сторонам, ознайомитися із їх Політикою конфіденційності.

Відмова від підписки, зміна персональних даних

Ви можете в будь-який момент відмовитися від отримання інформаційних повідомлень, а також іншої інформації, отримувачами яких Ви стали внаслідок реєстрації на вебсайті, написавши листа до служби технічної підтримки.

У разі, якщо Вам необхідно видалити надані персональні дані, необхідно зв’язатися із службою технічної підтримки.

Внесення змін до політики конфіденційності

Ми залишаємо за собою право в будь-який час вносити зміни в цю політику конфіденційності, без Вашого попередження, а також вносити зміни в умови доступу до вебсайту.

Якщо у Вас виникли запитання чи Ви вважаєте, що у даній політиці представлена не вся інформація, Ви можете звернутися до служби технічної підтримки.

Згода на обробку персональних даних та із політикою конфіденційності

Здійснюючи доступ, перегляд, використання або реєстрацію на вебсайті, Ви автоматично приймаєте умови цієї політики конфіденційності і умов обробки персональних даних, а також погоджуєтеся на збір, обробку, зберігання Ваших персональних даних.

Якщо Ви не згодні із даною політикою конфіденційності – припиніть користуватися даним вебсайтом!

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Список побажань 0
Відкрити сторінку Продовжити покупки